Omega Pharma

Biodermal – social stuurt sales

De herlancering van het merk Biodermal is tegelijkertijd het startpunt voor een sterkere focus op digital. Hoe kunnen we enerzijds de kracht van het merk verder online versterken en tegelijkertijd leads genereren voor strategische e-tailer partners?

In samenwerking met Newcraft hebben we een digitale strategie ontwikkeld en tot uitvoering gebracht waarin de website als content hub fungeert voor ‘de kracht van natuurlijke schoonheid’ en we…

  1. Op basis van zoekwoordenanalyses relevante content ontwikkelen
  2. Traffic genereren naar de website met inspiratie, testimonials en teasers op social
  3. Op de website verdieping bieden en de bezoeker helpen kiezen
  4. En daarmee traffic genereren voor onze e-tailer partners

(Opdracht namens Fresh Bridge)


Lactacyd – Vaginapagina

Lactacyd wil haar expertpositie binnen de doelgroep jonge meiden tussen de 15 en 25 jaar meer claimen. Doel is om de waardepropositie neer te zetten door het belang en het waarom van intiemverzorging over te brengen, passend bij de belevingswereld van de doelgroep. En om trial in de vorm van sample-aanvragen te stimuleren. Maar hoe doe je dat?

Met de Vagina Pagina. Daar staat intiemverzorging centraal. Feitjes, tips, blogs en video’s over het waarom van intiemverzorging. Vooral verteld door de doelgroep zelf in de vorm van straatinterviews en test-and-tell’s. Traffic genereren we door op Facebook en Youtube korte teaservideo’s en aansprekende posts met relevante gebruiksmomenten te adverteren in de doelgroep. En een sample-aanvraag is overal de duidelijke call-to-action.

De doelstellingen van Lacatcyd hebben we ruim overtroffen met 50.000 paginabezoeken, ruim 8.000 sample-aanvragen en een all time high marktaandeel voor Lactacyd.

(Opdracht namens Fresh Bridge)